Melodie de dragoste dedicată tuturor mirilor, fabricată în Timișoara: Silvia Stoiana a...

Melodie de dragoste dedicată tuturor mirilor, fabricată în Timișoara: Silvia Stoiana a lansat „Pe aripi de înger”

1
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Silvia Stoiana a lansat o piesă de dragoste care se vrea a fi inclusă în categoria „dansul mirilor“, mixajul și masterul acesteia fiind realizate de Attila Lukinich în studioul timișorean DSpro. Melodia care are un text scris de Cariga Daniel și Silvia Stoiana are parte de un videoclip filmat in Grecia de către Alexandros Katsamakis.

„Anul trecut, în plină pandemie, eu și soțul meu, am avut curajul să ne trăim nunta visurilor într-o locație de vis, mai exact în Grecia, pe insula Thassos. Deși am fost descurajați de situația care era în acel moment, nu am renunțat nici o clipă la acest vis, de a ne căsători pe plajă, ceea ce s-a și întâmplat. Experiența a fost atât de intensă, încărcată maxim de emoție, dragoste, pasiune și trăiri unice, încât m-a inspirat să scriu o piesă dedicată tuturor mirilor, mai exact pentru Dansul Mirilor. Pentru că nu este nimic fără dragoste, pentru că dragostea mă inspiră, pentru că totul se face din și pentru dragoste, pentru că trăiesc o poveste unică de dragoste, tot dragostea cere și sacrificii, pentru că din dragoste se nasc îngeri… dragostea îmi cântă inima… «Pe aripi de înger» este despre dragoste.


Îmi doresc tare mult ca acest cântec sensibil să fie un prilej de dans pentru viitori miri, care sper să se regăsească în versurile și emoția pe care am reușit să o transmit din povestea mea de dragoste“, a spus Silvia Stoiana.

Solista timișoreancă a debutat în cadrul concursurilor școlare, fiind îndrumată de Simona Negru, Florin Pascu și Liviu Râmneanțu și pregătește de ceva vreme albumul ei de debut alături de Atilla Lukinich, inginerul de sunet timișorean care în trecut a colaborat cu o serie de artiști ca Teo Milea, Implant Pentru Refuz, Persona, Thy Veils, Mike Altrin, Nuevo Tango Quintet, Kultika, Amalia Gaiță, HipHopTM, Sean Norvis, FreeJay meets Ella sau Sebastian Spanache Trio.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.