Mesajul lui Cătălin Drulă pentru actualul ministru al Transporturilor: „Domnule Grindeanu, nu...

Mesajul lui Cătălin Drulă pentru actualul ministru al Transporturilor: „Domnule Grindeanu, nu e târziu să puneți presiune”

0
DISTRIBUIȚI
Fostul ministru al Transporturilor, deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă, s-a declarat, astăzi, bucuros de faptul că s-au deschis cei 29 de kilometri ai Lotului 2 din Autostrada Sebeș-Turda, după ce Sorin Grindeanu a cerut CNAIR să nu mai întârzie acest lucru.
Drulă i-a transmis un mesaj actualului ministru ”Domnule Grindeanu, nu e târziu să puneți presiune pentru ca anul acesta să mai recuperăm lenea și reaua voință a interimatului PNL la Transporturi din ultimele 3 luni.


Un interimat care a însemnat numiri politice, sinecuri, deprofesionalizare și foarte puțină preocupare pentru proiectele de investiții”.
USR-istul a înșiruit lista proiectelor ”care au nevoie de cărbuni” și că ”e nevoie de voință și profesionalizare pentru ca proiectele de investiții să meargă bine. Asta am adus în echipa mea în primele 8 luni ale acestui an. Îmi doresc să văd această abordare continuată!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.