Ripensia a avut glonţ pentru Metaloglobus. Roş-galbenii au bifat trei puncte în...

Ripensia a avut glonţ pentru Metaloglobus. Roş-galbenii au bifat trei puncte în Pantelimon

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia Timişoara a obţinut o victorie foarte importantă în capitală. Golul lui Denis Golda echivalează cu încă trei puncte pentru roş-galbeni după 1-0 pe „sinteticul” celor de la Metaloglobus, formaţie cu ambiţia de a atinge play-off-ul.

Roş-galbenii au început excelent jocul din Pantelimon şi au concretizat una dintre ocaziile avute în prima parte prin Denis Golda. Acesta a recepţionat mingea de la un alt timişorean din lot, Mitrov, şi a marcat pe lângă portarul Gavrilaş din zece metri.

„Metalo” a forţat apoi egalarea şi au efectuat prima modificare la pauză, dar fără efect… Spre final au mai fost ocazii de ambele părţi.


Ernest putea face şi el 2-0 pe contraatac, dar şi ripensiştii au scăpat de o ocazie importantă a gazdelor.

Prin această nouă victorie „afară”, unde se simte mai bine, Ripensia a ajuns la 21 de puncte şi a urcat pe locul 10 în acest moment. În următoarea rundă timişorenii primesc acasă replica ciucanilor pe „Dan Păltinişanu”, într-un meci televizat pe 6 decembrie, de la ora 15.30.

Metaloglobus Buc.: Gavrilaș – Grosu (46, Al. Coman), D. Lung, Cazan (60, Borţoneanu), Caramalău, Andr. Sava, Pandele (61, Negoescu), Al. Lazăr, Al. Enache, Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.). Antrenor: Nicolae Grigore.

Ripensia Timişoara: I. Rus – Sturzu, R. Rogac, Lalic, Gladun – Stoi (cpt., 68 Stoi), Vidrăsan – Piftor, Golda, Mitrov – Sokovic (61, Ernest). Antrenor: Florin Fabian

„Felicitări în primul rând jucătorilor, care au pus foarte bine planul în aplicare, împotriva unei echipe bune, care a învins Petrolul Ploieşti în primele etape, să nu uităm. Un meci greu pentru noi, mă aşteptam la o echipă care pune presiune, joacă pragmatic, are jucători de calitate, mă gândesc aici în primul rând la fraţii Herea. Însă băieţii au făcut un joc admirabil, din punct de vedere al organizării, am reuşit să punem probleme pe faza ofensivă… Ne pregătim deja pentru ultimul meci din acest an, cu Miercurea Ciuc acasă. Sper să spargem gheaţa acasă, de când am venit eu…”, a spus Florin Fabian, „principalul” roş-galbenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.