O nouă condamnare pentru interlopul Radu ”Jack” Novac. Ce gest a făcut...

O nouă condamnare pentru interlopul Radu ”Jack” Novac. Ce gest a făcut în premieră

1
DISTRIBUIȚI

Interlopul Radu Novac, zis ”Jack”, unul dintre membri importanți ai grupării de trafic de cocaină din jurul lui Lucian Boncu după ce a fost om de încredere a lui Sorin Udrea, a primit o nouă condamnare. Vă reamintim că a fost reținut , din nou, de structura centrală a DIICOT după ce a vândut cocaină unui alt inculpat din dosarul în care era judecat alături de Boncu, care l-a denunțat pentru a beneficia de reducerea pedepsei.


Reținerea a venit cu scurt timp înainte ca să fie pronunțată sentința definitivă de către Curtea de Apel Timișoara de șase ani de închisoare.

Trimis în judecată de structura centrală a DIICOT, ”Jack” a ales să meargă pe procedura simplificată, recunoscând acuzațiile procurorilor anti-mafia pentru a beneficia de reducerea pedepsei. Asta după ce, până acum, a negat toate acuzațiile aduse. A fost condamnat, în acest dosar, de Tribunalul Timiș la trei ani și patru luni de închisoare în acest nou dosar, iar în urma contopirii pedepselor are de executat 7 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare.

Radu Novac mai are două dosare penale – unul în care este judecat tot pentru trafic de droguri la Tribunalul București după ce a fost ”sifonat” de  Lucian Boncu, cel cu care chefuia alături de Ioan Nasleu, fostul consilier personal al primarului Nicolae Robu. De asemenea, ”Jack” mai este cercetat și pentru trafic de migranți într-un alt dosar instrumentat de DIICOT Timișoara.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.