O nouă razie în Timișoara. Amenzi de aproape 50.000 de lei în...

O nouă razie în Timișoara. Amenzi de aproape 50.000 de lei în doar șase ore

0
DISTRIBUIȚI

În data de 6 noiembrie, în intervalul orar 18.00 – 00.00, poliţiştii de ordine publică, proximitate, investigații criminale, sisteme de securitate, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe raza de competență a Poliției Municipiului Timișoara, pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale, a infracționalității stradale şi a faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

În acest context, au fost legitimate 169 de persoane, verificate 93 de societăți comerciale și controlate 64 de autoturisme.

Polițiștii au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.055 de lei, dintre care 18 sancţiuni, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 4.900 de lei şi 19 sancțiuni au fost aplicate la O.U.G.


195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier, în valoare de 5.655 de lei.

Două permise de conducere au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce.

De asemenea, 25 de sancţiuni, în valoare de 12.500 de lei, au fost aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Totodată, au fost verificate 151 de Certificate Digitale Verzi, nefiind constatate nereguli.

Întrucât sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare, recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică şi să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Polițiștii vor acționa în continuare pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.