Victorie pe fond pentru Ioan Gârboni în procesul cu Primăria Timișoara

Victorie pe fond pentru Ioan Gârboni în procesul cu Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Fostul manager al Filarmonicii „Banatul” a câștigat în instanță anularea procesului verbal de analiză a managementului în urma căruia i s-a refuzat posibilitatea de a depune un nou proiect și a continua în funcție. Decizia nu este definitivă.

„Respinge cerea de anulare a Dispoziției nr. 398/31.03.2021 a primarului municipiului Timișoara. Anulează procesul verbal final nr. SC 2021-11756/26.04.2021 de analiză a managementului final al Filarmonicii Banatul din Timișoara al managerului în exercițiu Ioan Coriolan Gârboni, actul administrativ prin care a fost respinsă contestația administrativă și dispoziția 631/17.05.2021 a primarului municipiului Timișoara.


Obligă pârâții la refacerea evaluării finale a managementului Filarmonicii Banatul exercitat de reclamant”, spune hotărârea de astăzi a magistraților

Practic, municipalitatea este obligată să se reia evaluarea și, astfel, dacă Ioan Gârboni va obține o notă peste 9, candidatura sa pentru a continua ca manager al Filarmonicii ar trebui să fie acceptată.

Decizia nu este definitivă, iar municipalitatea poate face recurs la Tribunalul Timiș în termen de 15 zile.

Vă reamintim că Ioan Gârboni a fost schimbat de la conducerea Filarmonicii Banatul după ce a fost evaluat cu o notă puțin sub pragul necesar rămânerii în funcție. Acum o lună, acesta a mai câștigat pe fond și anularea dispoziției primarului prin care a fost organizat concursul pentru postul de director al Filarmonicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.