Oportunități de afaceri în Macedonia pentru firmele timișene UPDATE Eveniment amânat în...

Oportunități de afaceri în Macedonia pentru firmele timișene UPDATE Eveniment amânat în urma tragediei din Bulgaria

0
DISTRIBUIȚI

În urma vizitei pe care Excelența Sa, Gabriel Atanasov, ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România, a făcut-o la Camera de Comerț și Industrie Timiș în 26 octombrie, în vederea întăririi relațiilor economice și stabilirii unor acțiuni și evenimente comune, miercuri, 24 noiembrie, începând cu ora 11,00, va fi organizat primul eveniment economic online România – Republica Macedonia, pe platforma Zoom a CCIA Timiș.

Evenimentul este destinat prezentării climatului de business și potențialului investițional favorabil oferit de piața nord-macedoneană, în scopul dinamizării relațiilor economice bilaterale și identificării de noi oportunități de afaceri și investiții.

Prezentările vor fi făcute de Igor Velevski, State Advisor, Agency for Foreign Investments and Export Promotion și de Hristina Stojanovik, Executive Director, Macedonian Chambers of Commerce.


Vor adresa cuvinte de salut ambasadorul Gabriel Atanasov, Florica Chiriță, președinte executiv CCIA Timiș și Igor Popov, director pentru Diplomație Economică și Publică din Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Macedonia de Nord. La eveniment va participa și Pavel Dupța, consulul onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timișoara.

„Rolul nostru, al Ambasadei, este acela de a atrage cât mai multe firme românești care să investească în Republica Macedonia de Nord. Statul macedonean oferă investitorilor străini condiții foarte bune, facilități atractive. Cred că țările noastre pot fi parteneri de încredere în identificarea modalităților de dinamizare a relațiilor bilaterale”, a precizat ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România cu ocazia vizitei la CCIAT.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, iar participarea firmelor este gratuită. Termenul limită pentru înregistrare este 23 noiembrie 2021 iar link-ul de înregistrare la eveniment va fi trimis după primirea confirmării de participare.

Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, dra. Stana STOIANOV – Director Dept. Relații Economice cu Mediul de Afaceri / CCIAT.

UPDATE CCIA Timis aduce la cunostinta ca evenimentul economic Romania-Macedonia de Nord programat a avea loc maine, 24 noiembrie, se amana pentru data de 7 decembrie, la aceeasi ora. Urmarea unui grav accident in care cel putin 46 de persoane din Macedonia de Nord, printre care si copii, au murit după ce un autocar a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, autoritățile locale anunta decretarea unei zile de doliu national.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.