Parlamentarii USR Timiș critică decizia PNL de a se alia cu PSD

Parlamentarii USR Timiș critică decizia PNL de a se alia cu PSD

0
DISTRIBUIȚI

Parlamentarii USR de Timiș condamnă decizia Partidului Național Liberal de a se alia cu Partidul Social Democrat, după ce liberalii au pretins că PSD este trădătorul românilor, „ignorând cu bună știință valorile democrației liberale exprimate la vot”.

„În 2017, când PNL a preluat discursul reformist al USR, a făcut acest lucru din pur oportunism, pe un puternic val anti-PSD. Așa cum este evident, de nouă luni încoace, PNL nu a crezut niciodată în necesitatea reformelor pe care le prezenta în spațiul public”, afirmă Raoul Trifan, senator USR de Timiș.

„Oricât ar încerca unii specialiști într-ale răzgândirilor și demagogiei să împacheteze în hainele „interesului național” decizia luată ieri seară, realitatea e că USL 2.0-ul ăsta  care se pregătește e o imensă bătaie de joc la adresa țării și-a românilor”, crede Nicu Fălcoi, deputat USR de Timiș.

„Mi-ar fi ruşine ca, după ce şapte ani am spus românilor că pee-see-dee este cel care le-a furat totul, că pee-see-dee a distrus Justiţia, că eu îi voi apăra de aceşti comunişti vopsiţi, că împreună vom învinge pee-see-dee, să binecuvântez această uniune galben-roşie cu un telefon de seară de la plimbarea printre piramide”, afirmă Daniel Toda, deputat USR de Timiș, cu aluzie la președintele Klaus Iohannis.

„E o limită a ridicolului, deşi în România cred că am trecut câteva bariere măricele în aceste două luni, mai ales prin comportamentul liderului PNL Florin Cîţu, chiar şi al preşedintelui României în această perioadă.


De fapt, egali îi consider vinovaţi pentru această criză. Noi am anunţat că am trecut în opoziţie, nu există o variantă în care negociezi ministere, programe de guvernare”, transmite Cătălin Drulă, deputat USR de Timiş.

USR a mai precizat că nu va vota niciodată un guvern din care face parte PSD și urmărește cu reală atenție și îngrijorare acțiunile partidelor care vor decide direcția României în următorii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.