„Back to school” pentru Politehnica, la Peciu Nou. Alb-violeţii au jucat cu...

„Back to school” pentru Politehnica, la Peciu Nou. Alb-violeţii au jucat cu liceenii înaintea duelurilor oficiale „de foc”

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara s-a întors (şi) ea la şcoală, mai exact în curtea Liceului Teoretic Peciu Nou, pentru a relua o tradiţie din ultimii ani. „Poli vine în curtea şcolii” a avut azi un impact puternic printre tinerii comunei din judeţul Timiş, care au dorit să ia autografe şi să rămână cu amintiri de la Tavi Ursu şi compania.

Pe terenul de bitum însă, gazdele nu au mai fost atât de primitoare. Echipa liceului a tratat meciul cât se poate de serios şi s-a impus cu 5-4! Meciul a avut caracter demonstrativ iar evenimentul alb-violet a cuprins şi un atelier în care puştii din Peciu îşi puteau realiza, cu stencils-uri, propriile steaguri viola. Atmosfera a fost întreţinută şi de la boxe, cu muzică de galerie, dar nu au lipsit nici încurajările localnicilor, elevi care fie au ţinut cu Poli, fie au luat partea colegilor. Au marcat: Haţegan (2), O. Ursu şi Lazăr, respectiv Andrei Ursu (2), Radu Ovidiu (2) şi  Andrei Ganea, pentru amfitrioni.

„Ei au venit cu poftă de a juca, şi noi la fel, a fost o acţiune frumoasă.


Ne amintim şi noi de când eram la liceu şi ne uitam la fotbal la televizor, vedeam jucători şi păşeam pe terenurile de sport. A fost o plăcere să fim alături de copii, să-i vedem fericiţi… Sincer nu mă aşteptam să fim întâmpinaţi astfel, mă bucur că sunt copii care chiar iubesc sportul şi fotbalul. Îndemnăm copiii să meargă la sport, nu neapărat fotbal, orice sport, pentru că ajută”, a declarat Rareş Murariu, goalkeeperul Politehnicii.

La final echipa gazdă a fost recompensată cu un echipament complet de Poli, care are meciuri importante zilele următoare. Sâmbătă, 20 noiembrie, alb-violeţii au meci la Braşov, de Liga 2. Iar apoi primesc vizita lui CSA Steaua. Meci mare va fi şi pe 1 decembrie, de la ora 20.30, când pe „Dan Păltinişanu” vine FC Argeş, pentru un loc in semifinalele Cupei!

Evenimentul de azi a fost organizat impreună cu Sport21 – un proiect cultural co-finanțat de CJ Timiş și cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.