Politehnica va beneficia de aportul publicului la duelul cu CSA Steaua. Cât...

Politehnica va beneficia de aportul publicului la duelul cu CSA Steaua. Cât costă un bilet

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara este printre primele entităţi sportive din judeţ care beneficiază de noile reglementări prin care se permite accesul spectatorilor la competiţii. Alb-violeţii organizează meciul de mâine de pe „Dan Păltinişanu” cu CSA Steaua cu maximum 7.089 de spectatori.

Accesul pe stadion este permis doar celor vaccinaţi sau trecuţi recent prin boală.


De asemenea, se permite ca până la 30% din capacitatea arenei să fie ocupată iar purtarea măştii este obligatorie.

Imediat după anunţul ministrului sportului Eduard Novak cluburile din primele eşaloane au început să anunţe punerea în vânzare a tichetelor de acces pentru jocurilor lor de sâmbătă şi duminică. Primele care se supun noilor reglementări.

La Poli – Steaua din Liga 2 un tichet de acces costă 20 de lei şi poate fi achiziţionat şi online, în format digital. Accesul publicului gazdă e permis doar la tribuna I, în timp ce oaspeţii au loc în sectorul oaspeţilor din peluza nordică. Mai multe informaţii despre bilete şi acces găsiţi AICI. Bănăţenii vor putea beneficia de public şi la partida din sferturile Cupei, cu FC Argeş, programată pe 1 decembrie.

Politehnica – CSA Steaua e programat mâine, 28 noiembrie, de la ora 12.00, în etapa a 15-a a Ligii 2. Timişorenii sunt doar pe 15, cu 14 puncte, în timp ce bucureştenii ocupă locul 6, de play-off, cu 25 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.