Politehnica va da piept în sferturile Cupei României cu formaţia care a...

Politehnica va da piept în sferturile Cupei României cu formaţia care a eliminat-o pe Dinamo. Nicolae Croitoru: „Am şi intuit”

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Alb-violeţii Timişoarei îi vor înfrunta pe cei ai Piteştiului pentru un loc în semifinalele competiţiei K.O. Astăzi, Politehnica Timişoara a aflat că va evolua cu FC Argeş în sferturile Cupei, astfel că bănăţenii vor beneficia în duelul cu gruparea de Liga I de avantajul terenului propriu.

Piteştenii sunt cei care au scos-o pe Dinamo din competiţie, scor 2-1, după ce „câinii” au condus pe tabelă. Antrenorul Nicolae Croitoru a spus că a prevăzut duelul cu FC Argeş din momentul în care gruparea din elită a fost extrasă din urnă.

„Am şi intuit, când mă uitam la tragere şi am văzut FC Argeş, am şi zis: Poli Timişoara.


Nu ştiu, am avut aşa o presimţire… Va fi un joc interesant, cu o echipă bună din Liga I… O echipă foarte bine organizată, cel puţin pe jocul defensiv. Cred că va fi un joc interesant. E o altă competiţie, o competiţie care ne-a adus mai aproape de ceea ce ne dorim noi de fapt, ca şi nivel de performanţă. Nu pot să spun că mi-am dorit un adversar anume pentru că toate echipele care au ajuns în această fază sunt echipe bune. Chiar şi ACSO Filiaşi, care eu cred că şi-a câştigat dreptul de a fi respectată prin rezultatele pe care le-a obţinut în această competiţie. Pot să spun că nu-mi doream Universitatea Craiova. Dar vom încerca să avem o evoluţie bună, la fel cum am avut şi cu Rapid. Motivaţie există desigur… Sigur, contează terenul propriu şi pot să spun că lucrul acesta ni l-am dorit. Să sperăm că de data asta spectatorii vor avea acces în tribune, pentru că este un joc interesant”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Partida va avea loc pe „Dan Păltinişanu”, undeva între 30 noiembrie şi 2 decembrie, în funcţie de televizări. Bănăţenii sunt gazde ai manşei unice, din cauză că au fost mai „jos” în ierarhia sezonului trecut în ceea ce priveşte liga/clasarea. Timişorenii au eliminat şi ei o bucureşteană în faza anterioară, pe Rapid, cu 2-0.

Celelalte jocuri din această fază sunt: Buzău – Voluntari, Chindia – Sepsi şi Filiaşi – CSU Craiova.

Altfel, pentru Politehnica, rămasă datoare în campionat, urmează un test în weekend cu divizionara D din Peciu Nou. La Liga 2, la fel ca în elită, e pauză pentru partidele echipelor naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.