Premiu pentru un actor al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad

Premiu pentru un actor al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad

0
DISTRIBUIȚI

„Premiul pentru cel mai bun actor” este distincția pe care Zoltan Lovas, actor al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, a primit-o la Festivalul Recitalurilor Dramatice „Bacău Fest Monodrame” din acest an, pentru rolul din spectacolul „One Wo(Man) Show”.

„Atunci când am scos proiectul «One Wo(Man) Show», marcam, la premierea lui, 50 de ani din buletin, 25 de ani de scenă și o sută de roluri.


Ei bine, premiul primit acum la Bacău mai punctează o cifră rotundă: 15 ani de când am primit aceeași distincție, tot la Bacău, pentru rolul din spectacolul «Apropo, ați chemat pompierii? » Dincolo de această coincidență fericită, acest premiu mă onorează și mă bucură deopotrivă. Asta cu atât mai mult cu cât vorbim  poate despre cel mai… personal rol al meu. Un rol în care mi-am deschis sufletul «periculos» de mult, în care l-am pus pe tavă în fața publicului” mărturisește Zoltan Lovas după obținerea premiului.

La ediția din acest an a secțiunii concurs au fost înscriși 35 de concurenți iar în urma preselecției, juriul a avut de ales între 11 spectacole care au ajuns în semifinale, cel pus în scenă de teatrul arădean, avându-l ca protagonist pe Zoltan Lovas, fiind singurul din vestul țării care a fost selectat.

Toate spectacolele din festival vor putea fi urmărite gratuit, online, pe Teatrul Municipal Bacovia | Facebook, iar spectacolul „One Wo(Man) Show” va putea fi urmărit timp de 24 de ore, începând de sâmbătă, 6 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.