Preotul Nicolae Belean, inspectorul de religie din cadrul ISJ Timiș, s-a...

Preotul Nicolae Belean, inspectorul de religie din cadrul ISJ Timiș, s-a stins

6
DISTRIBUIȚI

A încetat din viață un preot iubit de enoriași și elevi. Nicolae Belean era inspector de specialitate pentru materia Religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

A activat și la Universitatea de Vest din Timișoara, unde a condus Corul Facultății de Teologie.

„Drum luminat spre Ceruri Părinte Nicolae Belean! Unul dintre oamenii providențiali în zidirea mea, unul dintre cei care au crezut în mine, mult mai mult decât am crezut eu. Din prima zi de facultate, când m-a ascultat, m-a „înfiat” în marea familie a Corului Facultății de Teologie, unde mi-a încredințat încă din primul an, părțile solistice.


Întotdeauna m-a luat alături de el la masă, tratându-mă ca pe un prieten, nu ca pe un student. Mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine”, a transmis, duminică, Marius Goșa, solist vocal la Opera Națională Română din Timișoara.

6 COMENTARII

    • Măi…L de la lături ! Postac scârbos ! Dacă ești ateu nesimtit # rezist, d ce nu mergi la LGBTQI+ să îți bage ăia o seringă in gură să îți vezi de treabă ta?!

  1. Era vaccinat! Părintele chiar imi spunea ca vrea sa isi faca si a treia doza. Nu stiu daca a mai facut -o. Si totusi a murit de covid. Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie țărâna usoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.