Presiune scăzută sau întreruperi în furnizarea apei, în mai multe localități din...

Presiune scăzută sau întreruperi în furnizarea apei, în mai multe localități din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

În 20 noiembrie, între orele 9 și 14, în localitatea Lovrin se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor este posibil ca presiunea apei să fie scăzută.

Luni, 22 noiembrie, între orele 8-16, în Făget vor avea loc lucrări de spălare a rețelei de distribuție.


Presiunea apei va fi scăzută pe străzile Ștefan cel Mare, Dorobanților, Calea Bichigiului, Sebastian Olariu, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Mihai Eminescu, Calea Lugojului, Drumul Gladnei și Spitalului.

În perioada 22-26 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Bazoș, Petrovaselo și cartierul Ianculeasa din Recaș se va opri furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție din Bazoș. Pe tronsonul pe care se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în rest alimentarea cu apă va fi întreruptă.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.