Primăria Timișoara caută soluții pentru problema blocajelor din trafic în intersecția Loga...

Primăria Timișoara caută soluții pentru problema blocajelor din trafic în intersecția Loga – Michelangelo. „Vinovați”: părinții care își iau copiii la școală

1
DISTRIBUIȚI

Este un adevărat calvar pentru șoferi în jurul orei 14 în intersecția Loga – Michelangelo, unde de mai mulți ani, se produc blocaje în trafic.

Motivul este că bulevardul Loga găzduiește două licee importante din Timișoara. În jurul acestei ore ies elevii de la școală și o parte din aceștia sunt preluați de părinți cu mașina personală.

Deoarece acest flux de vehicule aglomerează Loga, în anumite zile nu se poate intra din intersecție.


Mașinile care rămân în intersecție îngreunează astfel traficul pe Michelangelo. Primăria Timișoara prezintă un filmuleț în acest sens.

„Înregistrările din intersecția Loga cu Republicii, deci din celălalt capăt, ne indică faptul că sursa traficului este pe bucata de bulevard din fața celor două licee. Luni dimineață, poliția rutieră s-a aflat în această zonă și a monitorizat situația din intersecție. Le mulțumim pentru acest demers. La prânz, de asemenea, nu au existat blocaje. Rugăm părinții care își iau copiii de la liceul Carmen Sylva și C. D. Loga, să folosească și străzile adiacente Rene Brasey și Ludwig van Beethoven ca punct de preluare al copiilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Aceștia au amintit că există următoarele opțiuni de transport public din apropiere pe care le pot utiliza elevii: linia 1, 2, 4, 6 de tramvai, linia 15, 16 de troleibuz și linia E2, E7 și 40.

De asemenea, STPT pune la dispoziție microbuze pentru elevi care au un spațiu dedicat pentru îmbarcare și debarcare pe bd. Loga.

1 COMENTARIU

  1. Păi unde sunt specialistii din primărie? Blocaje sunt cam in majoritatea intersectiilor, nu inteleg de ce nu se pot regla semafoarele din intersectii sa fie verde doar pe directia inainte si pentru viraj de stânga separat. Exeplu clar Rebreanu cu Brâncoveanu ani la rând se intamplau acolo accidente destul de grave si de când a fost schimbatată semaforizarea traficul este mult mai ok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.