Primăria Timișoara va moderniza câteva străzi aflate la ieșirea spre Dumbrăvița

Primăria Timișoara va moderniza câteva străzi aflate la ieșirea spre Dumbrăvița

0
DISTRIBUIȚI

Municipalitatea pregătește investițiile anului viitor în infrastructură. În următoarea ședință a Consiliului Local Timișoara va intra în dezbatere proiectul de hotărâre referitor la studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiție „Amenajare zona Procopiu”.

Este vorba despre străzile Ştefan Procopiu, Eugen Coşeriu, Tristan Tzara, Horia Hulubei şi strada adiacentă Aldea Teodorovici, situate la ieșirea din Timișoara spre Dumbrăvița.


Proiectul va moderniza întreaga zonă, care în momentul de față nu are trotuare, spații verzi, piste pentru bicicliști, parcări și accese.

Lucrările care se vor executa pe lungimea traseului de peste 2,5 km cuprind: asfaltarea străzilor, amenajarea trotuarelor, realizarea acceselor în locuințe, amenajarea pistelor pentru biciclete și a spațiilor verzi.

De asemenea, se are în vedere realizarea rețelelor de iluminat public, rețelelor de apă, de canalizare, de canalizare pluvial și de alimentare cu gaz.

Studiul de fezabilitate a fost realizat de S.C. Drum Proiect S.R.L Timișoara, iar se va face din bugetul local. Lucrările costă 42 de milioane de lei.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.