Primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău, audiați la Poliția Timiș UPDATE...

Primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău, audiați la Poliția Timiș UPDATE Reacția primăriei: „Nu avem nici cea mai mică emoție că această plângere nu va duce nicăieri”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și viceprimarul Ruben Lațcău au fost audiați, la începutul acestei săptămâni, la sediul Poliției Timiș, au confirmat surse judiciare pentru PRESSALERT.ro.

Primul chemat a fost viceprimarul USR, luni, iar a doua zi primarul. Aceștia au fost audiați în calitate de martori după ce a fost depusă o plângere penală în care s-a reclamat faptul că nu se respectă decizia instanței de suspendare a noii organigrame, dorită de administrația Fritz, și se semnează documente ilegal fără a se ține cont de faptul că în vigoare este structura de conducere aprobată în vremea lui Nicolae Robu.

În acest dosar, investigat de SICE din cadrul IPJ Timiș, se fac cercetări in rem pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

UPDATE Primăria Timișoara a reacționat la dezvăluirea PRESSALERT.ro cu un punct de vedere fluviu, cuprins în mare parte din atacuri la adresa lui Culiță Chiș, cel care ar fi depus plângerea.

„Ne așteptăm ca acest tip de hărțuire și de abuzare a sistemului penal de către angajați care-și pierd funcțiile de conducere în urma reorganizării sau care au alte supărări să continue.


Noi ne vom prezenta de fiecare dată când suntem solicitați să dăm explicații, în acest caz, în calitate de martori. Menționăm și faptul că organele de justiție sunt obligate să declanșeze cercetarea faptelor acuzate (fapte, nu persoane!) în cazul oricărei plângeri depuse. Nu avem nici cea mai mică emoție că această plângere nu va duce nicăieri”, spune mesajul comun transmis de Dominic Fritz și Ruben Lațcău.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.