Proiecție Cine_Ritm: dans contemporan și patru clipuri de improvizație realizate de muzicieni...

Proiecție Cine_Ritm: dans contemporan și patru clipuri de improvizație realizate de muzicieni timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1579421750">

Proiectul riTM are la bază o rezidență creativă între muzicienii Petre Ionuțescu, Mircea Ardeleanu Jr și Sergiu Cătană, coregrafele Alexandra Gîrbea și Alexandra Bălășoiu și artistul video Cristian Văduva. La finalul rezidenței, aceștia au creat patru video-uri – sesiuni live de improvizație, fiecare construit pe score-uri diferite, care vor fi prezentate în premieră în data de 17 noiembrie, de la ora 19, la Centrul de Proiecte Timișoara. Proiectul își propune să aducă împreună dansul contemporan și muzica instrumentală.

„În urma vizionării, vom avea o discuție deschisă de tip Q&A între public și o parte din echipa riTM, moderată de Anabella Costache. Cele patru video-uri sunt Difuzia ta, Când ochii tac, Lacrima și Pentru Vasari. Seara CINE_RITM va continua cu o selecție de filme de dans produse în România și Franța. Aceasta este curatoriată de Simona Deaconescu, directoarea artistică a Bucharest International Dance Film Festival. Accesul la eveniment este permis doar prin prezentarea Certificatului Verde (certificat de vaccinare, dovada vindecării de COVID-19 în ultimele 180 de zile) și numai în condițiile în care se va purta mască pe toată durata prezenței în interior. Limita spațului este de 30 de persoane“, precizează organizatorii evenimentului realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Francez Timișoara și găzduit de Centrul de Proiecte Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.