Proiectile din al Doilea Război Mondial, descoperite în urma unor lucrări agricole...

Proiectile din al Doilea Război Mondial, descoperite în urma unor lucrări agricole FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1963987904">

Echipa pirotehnică din cadrul ISU Arad a avut ieri două misiuni pentru securizarea unor elemente de muniție descoperite în două localități arădene.

„Echipa pirotehnică a ISU Arad a executat ieri două misiuni de asanare, ridicare și transport muniție din localitatile Sânpaul si Păuliș. Muniția descoperită în urma unor lucrări agricole, provine cel mai probabil din al Doilea Razboi Mondial. Au fost descoperite o bombă de aviație și un proiectil calibrul 7,62. Muniția a fost ridicată și transportată la depozitul inspectoratului urmând a fi distrusă. Reamintim populației ca orice muniție sau element de muniție constituie un potențial pericol. În cazul în care gasesc elemente de muniție sau muniție este interzisă, lovirea, mutarea sau transportarea acestora. Cea mai sigură metodă este apelarea serviciului 112”, a transmis ISU Arad.

Săptămâna trecută, un tânăr din județul Iași a fost grav rănit după ce a încercat să găurească cu bormașina un asemenea proiectil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.