Razie-fulger a Poliției Locale Timișoara pe mai multe străzi din oraș

Razie-fulger a Poliției Locale Timișoara pe mai multe străzi din oraș

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1508512704">

Polițiștii locali au descins azi pe străzile Pop de Băsești, Mangalia, Preyer, Barițiu și Crizantemelor, fiind vizate probleme constatate atât în timpul patrulărilor cât și semnalate de timișoreni de-a lungul timpului, referitoare la curățenie, deținerea contractelor cu societatea de salubrizare a orașului, oprire și staționare în zone interzise, rampe clandestine de deșeuri.

Astfel, pe strada Pop de Băsești au fost verificate mai multe imobile la care nu există contract pentru preluarea deșeurilor, imobile care aparțin unei societăți comerciale din București și care a mai fost amendată de polițiștii locali pentru neîntreținerea curățeniei. Au fost depistate aici autovehicule parcate neregulamentar și rampe de deșeuri provenite din dezmembrarea de mașini, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale, una dintre acestea pentru lăsarea în libertate a unui câine de talie mare pe domeniul public.

Trei dintre  autovehiculele staționate în stația STPT au fost ridicate, împreună cu lucrătorii SDM.

De asemenea, reprezentanții Retim au salubrizat cele două rampe din zona respectivă. Polițiștii locali au aplicat 14 colante autovehiculelor parcate neregulamentar pe străzile Crizantemelor, Mangalia și Preyer, pe ultima dintre cele trei străzi trotuarul fiind impracticabil din cauza acestora, iar pietonii fiind nevoiți să meargă pe liniile de tramvai.

Tot în aceste zone, dar și pe strada Gh. Barițiu au date cinci amenzi pentru lipsa contractelor cu societatea de salubrizare, pentru abandon de deșeuri pe domeniul public si neîntreținerea curățeniei. Au fost comunicate pentru salubrizare șase  rampe de deșeuri amestecate și 23 de locații în care se aflau deșeuri vegetale.

Un autovehicul parcat sub podul de la fosta fabrica de țigări a fost ridicat de polițiștii locali impreună cu lucrătorii SDM.

„Astfel de acțiuni fulger vor mai fi organizate de polițiștii locali care vor viza atât problema autovehiculelor staționate neregulamentar, cât și abandonarea de deșeuri pe domeniul public și neîntreținerea curățeniei în fața imobilelor de locuit, cetățenii având această obligație potrivit HCL 371/2007, în caz contrar riscând sancțiuni drastice”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Locale.

 

3 COMENTARII

  1. Mergeți în spate la UMF medicina sa vedeți cum parchează fără jenă zi de zi pe spațiul verde incit au făcut șanțuri de noroi, viitorii medici.. Nu mai spun de ocupat trotuare. Spune. Tot despre CARACTERUL VIITORILOR MEDICI. Politia se face ca nu vede.

  2. Ar putea decide masuri mult mai ferme, NU iau nicio măsură. Ptr ca NU le pasă ce au promis în campanie… Nepasatori, chiar MINCINOȘI MAI MARI decit toti ceilalți la un loc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.