Egal alb pentru Ripensia la prima întâlnire cu Politehnica Iaşi

Egal alb pentru Ripensia la prima întâlnire cu Politehnica Iaşi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Ripensia a avut multe ocazii în jocul din runda a 14-a a Ligii 2, de pe „Electrica”, cu Poli Iaşi, dar primul joc istoric dintre roş-galbeni şi moldoveni s-a încheiat aşa cum a început, scor 0-0.

Ripensia putea deschide scorul în minutul 3, când Lalic a reluat în bară din apropiere la o centrare, apoi Ernest a trimis neinspirat, din prima, cu spatele la poartă, deşi lângă el se mai afla şi Golda.


Peste alte 17 minute Mitrov a lovit incomod, tot din doar câţiva metri şi moldovenii au scăpat din nou fără gol. Poli putea marca la rândul ei în minutul 27, dar şutul lui Stoenac a fost deturnat de Rus la colţul lung. Roş-galbenii au introdus şase minute mai târziu mingea în poartă, prin africanul Ernest, dar acesta se afla în ofsaid, poziţie în care a mai fost surprins de multe ori azi.

Ripensiştii puteau deschide scorul şi la alte faze din partea secundă, inclusiv mai târziu, prin nou intratul Coulibaly (min. 70), al cărui şut a fost însă pe direcţia lui Brînză. Roş-galbenii puteau da lovitura şi în prelungiri, dar „libera” lui Mitrov a trecut agonizant pe lângă colţul lung.

Remiză şi Ripensia acumulează 18 puncte, fiind momentan pe 12. Ieşenii rămân cu un punct mai mult. În runda următorii elevii lui Florin Fabian joacă la Bucureşti, cu Metaloglobus.

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic, Gladun – Vidrăsan (59, Coulibaly), Stoi (cpt.) – Piftor, Golda (82, M. Ion), Mitrov – Ernest (46, Sokovic). Antrenor: Florin Fabian

Poli Iași: I. Brînză – Cană (46, Târşă), Chatziterzoglou (46, F. Cristea), Fl. Plămadă (cpt.), T. Serediuc – Cr. Pușcaș – Aftanache (79, Mărieş), Stoenac (89, Deretti), Asăvoaei (46, Al. Stan), Pelivan – Al. Zaharia (46, Al. Stan). Antrenor: Costel Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.