Ripensia vrea să-şi continue cu gol seria pozitivă din Liga 2. Roş-galbenii...

Ripensia vrea să-şi continue cu gol seria pozitivă din Liga 2. Roş-galbenii au aterizat la Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia joacă mâine în cartierul Patelimon cu Metaloglobus și își propune să înregistreze al cincilea meci consecutiv fără eșec în această stagiune a Ligii 2.


Antrenorul Florin Fabian nu e total mulțumit de parcursul de până acum, mai ales că echipa sa marchează mai puține goluri decât se aștepta.

„Le-am spus băieților că nu suport ideea să nu marchez, indiferent dacă jucăm în deplasare sau acasă. Primul meu gând e cum să dau gol! După aceea, sigur că este importantă organizarea defensivă, am demonstrat asta până acum. Sper și să avem un echilibru care să ne ducă la un rezultat bun”, a spus Florin Fabian, „principalul” roş-galbenilor, care azi s-au şi antrenat pe sinteticul bucureştenilor după ce au ajuns pe calea aerului în capitală.

Pe de altă parte, „Ripi” are patru meciuri fără eşec, chiar dacă în ultimele trei jocuri a înscris doar de două ori. Timişorenii se clasează pe 13, cu 18 puncte, patru mai puţine decât „Metalo” (locul 8), care are speranţe la atingerea play-off-ului. Echipa de pe Bega are şi absenţe noi pentru acest duel. Darius Ţieranu e suspendat şi lipseşte pentru prima dată din echipa Ripensiei în ediţia actuală, în timp ce Valerii Macriţchii e incert din cauza unei pubalgii.

Partida Metaloglobus – Ripensia se dispută mâine, de la ora 11.00 (netelevizată), în runda a 15-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.