Românii au furat motorină americană de 2 milioane de dolari, din baza...

Românii au furat motorină americană de 2 milioane de dolari, din baza militară de la Mihail Kogălniceanu

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-82890974">

Hoții au furat cantități importante de motorină din baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Prejudiciul reclamat de SUA este de aproximativ 2 milioane de dolari.

Miercuri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO au efectuat șase percheziții domiciliare, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2017, mai multe persoane au constituit un grup infracțional organizat, în scopul comiterii infracțiunii de furt calificat prin sustragerea de combustibili lichizi aparținând guvernului SUA, în special motorină, din baza militară de la Mihail Kogălniceanu, precum și din zonele dedicate efectuării unor exerciții tactice militare situate pe raza județului Constanța.

Prejudiciul reclamat de SUA este uriaș.

„Sub coordonarea liderului grupării, membrii acesteia având roluri bune determinate, la diferite intervale de timp și în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, au sustras cantități de motorină din generatoarele care deservesc anumite zone din cadrul unității militare din baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu, prejudiciul reclamat de persoana vătămată (guvernul federal al SUA) este de aproximativ 2.000.000 dolari”, au anunțat anchetatorii.

La sediul DIICOT vor fi duse, în vederea audierii, șapte persoane.

1 COMENTARIU

  1. nici americanii nu reusesc sa schimbe ADN-ul dacic…suntem un popor de HOTI…nu generalizez 100% …dar 99%din urmasii lui DECEBAL..FURA….ca unii nu recunosc asta e altceva,dar aia o fac din acte atunci …deci cu PIX-ul cum se zice..daca nici din pix nu o fac atunci sunt SPAGARI 100%

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.