S-a lansat „Țuica de Banat”, noul single al formației timișorene The Bandits...

S-a lansat „Țuica de Banat”, noul single al formației timișorene The Bandits VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană The Bandits a lansat single-ul cu numărul patru din carieră, melodia „Țuică de Banat”, având parte de un videoclip filmat la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Țuică de Banat este o parodie la adresa societății și odă adusă băuturii tradiționale produsă prin distilare. Când crești într-o lume în care toată lumea bea în jurul tău, de la neamuri până la prieteni, ai toate șansele să ajungi bețivan fără să vrei”, a spus Răzvan Munteanu, solistul trupei.

Muzica și textul aparțin trupei, înregistrarea, mixajul și masterizarea au fost realizate de Remus Gașpar(Jimmy) la studioul Music Hub TM, iar videoclipul și montajul au fost produse de SharpShooter Media Production, prin Denis Moldovan, Mia Moldovan și Rafael Vasilcin , în vara acestui an.


Actorii care apar în video sunt: mortul – Claudiu Dogaru, sora – Jasmina Mitrici, fratele – Ionuț Pîrvulescu, bunicul – Virgil Vancea și copilul Sebastian Pîrvulescu.

Trupa de rock The Bandits s-a născut în plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bass, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce. Până în prezent bandiții au lansat piesele „Taxe și Impozite”, „Era Digitală” și „Băiat Talentat”, iar albumul de debut al formației este programat să ajungă spre audiția melomanilor la inceputul anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.