SCM Politehnica a fost depăşită la limită de Minaur Baia Mare

SCM Politehnica a fost depăşită la limită de Minaur Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timişoara / Facebook

SCM Politehnica a fost învinsă astăzi pe terenul rivalei Minaur Baia Mare. Maramureşenii au întâmpinat o opoziţie peste aşteptări din partea bănăţenilor şi totul s-a decis în ultimul minut, când gazdele au beneficiat de o lovitură de la 7 metri.


32-31 a fost scorul final al unui joc peste media campionatului.

Alb-violeţii nu au făcut un meci deloc rău după pauza de campionat. Prima parte a fost adjudecată de gazde la doar două goluri diferenţă (15-13), bănăţenii conducând doar la start.

Partea secundă a continuat cu o luptă „corp la corp” intre cele două rivale. Mai mult, timişorenii s-au apropiat periculos la un gol distanţă in mai multe rânduri. Iar in minutul 59 goleadorul Sadoveac a restabilit egalitatea cu o reuşit spectaculoasă. Fapt care l-a determinat imediat pe antrenorul gazdelor, Alexandru Sabou, să ceară ultimul time out. Gazdele au revenit pe plus printr-un 7 metri convertit de Căbuţ. Aşa că a venit rândul lui Atilla Horvath să ceară time out-ul final când mai erau 18 de secunde din dispută. Poli a mai avut un atac, s-a acordat un ultim 9 metri, greu de concretizat şi Sadoveac n-a reuşit minunea.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 10 goluri, Csog 5, S. Ignat 4, Fenici 4, Cristescu 3, Trif 3, Cimpan 2.

Deşi au avut o prestaţie mai bună, SCM Poli rămâne într-o postură dificilă, cu doar o victorie sezonul acesta (3 puncte). Duminică, la 17, handbaliştii timişoreni primesc replica Bacăului in runda a 10-a.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.