SCM OHMA Timișoara a câștigat dramatic cu Athletic Neptun Constanța

SCM OHMA Timișoara a câștigat dramatic cu Athletic Neptun Constanța

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timișoara a obținut o victorie la limită, cu un singur punct mai mult decât cei de la ABC Athletic Neptun Constanța în Liga Națională.


A fost 74-73 după ce oaspeţii dobrogeni au condus tot cu un punct când mai era mai puţin de jumătate de minut din dispută.

Timişorenii păreau să aibă o zi uşoară, mai ales după primul sfert, câştigat cu 22-10. În sfertul 2 însă vizitatorii au recuperat puncte importante. 34-26 a fost scorul pauzei în favoarea amfitrionilor. În sfertul 3 Athletic Neptun s-a apropiat la doar trei puncte (36-33), dar tot bănăţenii stăteau mult mai bine înaintea pătrimii finale. Reluate cu un avantaj de nouă puncte (55-46). A urmat un final palpitant. După triţa lui Corpodean s-a făcut 70-71. A fost doar primul avertisment, dar Olah a adus victoria gazdelor cu un dunk când mai erau 20 de secunde din meci. Wallace a ratat pe final pentru oaspeţi iar coşgheterul Strong, cu 38 de puncte azi, a bifat o ultimă recuperare defensivă.

Lilov 12 puncte, Olah 8, Komatina 8, Vlahovic 2, Schipor 2, Gajic 2 şi Mirkovic, sărbătoritul zilei, tot 2 puncte, au fost ceilalţi marcatori ai SCM-ului. De partea cealaltă, pentru constănţeni, Jakob Lowrance a fost principalul realizator (20 puncte).

Pentru SCM OHMA Timişoara, cu record de 5 victorii şi 2 eşecuri în noul campionat, urmează vineri, 19 noiembrie, de la ora 19.00 (Digi), jocul din deplasare cu Sibiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.