Se oprește încălzirea pe două străzi din Timișoara, pentru conectarea unor conducte...

Se oprește încălzirea pe două străzi din Timișoara, pentru conectarea unor conducte noi

1
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat că, vineri și sâmbătă, furnizarea căldurii va fi întreruptă parțial pe străzile Ștefan cel Mare și Șt.


O. Iosif din Timișoara.

„În vederea conectării noilor conducte de încălzire, în cadrul lucrărilor aferente proiectului «Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II», suntem nevoiți să întrerupem furnizarea căldurii la PT 10B, din ziua de vineri, 5 noiembrie, ora 8 și până în ziua de sâmbată, 6 noiembrie, ora 17. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Ștefan cel Mare, numerele – C12, 43 (bl. C13), 45 (bl. C14), 47 (bl. C15) și Șt. O. Iosif, nr. 2 (bl. U15). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a transmis Colterm SA.

1 COMENTARIU

  1. E ca și oprită căldura în tot orașul. Caloriferele au 20 de grade. Noroc că e cald afară. Apa călduță o plătim cu același preț cu care o plăteam când era fierbinte. Hoții de tipul kg de zahăr de 900 grame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.