Secțiile de neurologie si psihiatrie de la Spitalul Militar din Timișoara au...

Secțiile de neurologie si psihiatrie de la Spitalul Militar din Timișoara au fost renovate

0
DISTRIBUIȚI

Procesul de reabilitare continuă la Spitalul Militar din Timișoara. Astăzi au fost finalizate lucrările de renovare și reamenajare a compartimentelor neurologie si psihiatrie.

În procesul de reabilitare au fost recompartimentate spațiile pentru crearea de circuite funcționale necesare activității medicale. S-a refăcut integral instalația electrică, asigurându-se tablou electric pentru fiecare salon. De asemenea, fiecare salon dispune de două sau trei  paturi, un grup sanitar nou, sistem de iluminat anti-panică, sistem de climatizare și sistem de control acces pe bază de cartelă.

Pentru creșterea siguranței pacienților a fost montat un sistem de monitorizare și avertizare în caz de incendiu și un sistem de supraveghere video pe hol.

„Astfel, prin efortul și dedicarea profesională a echipei de specialiști, contribuim în permanență la îmbunătățirea confortului, sănătatea și siguranța pacienților și a personalului medical.


Servim Patria!”, au transmis, marți, reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.