Șoseaua reabilitată de pe Calea Buziașului din Timișoara, redeschisă traficului rutier FOTO

Șoseaua reabilitată de pe Calea Buziașului din Timișoara, redeschisă traficului rutier FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1677145923">

Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat că circulația auto pe Calea Buziașului a fost reluată în regim normal începând de ieri. Lucrările nu sunt, însă, finalizate complet, urmând ca șantierul să fie închis înainte de finalul acestui an.

„Azi s-a deschis circulația pe calea Buziașului. Așa cum am promis, lucrările rutiere au fost finalizate în mai puțin de 3 luni.
Au fost executate: lărgirea la patru benzi, noul podeț peste canalul ANIF, trecerea peste calea ferată, relocarea rețelelor inclusiv a celei ce alimentează cu gaz Moșnița. Ordinul de începere pentru această investiție a fost dat în 13 August, azi, 31 Octombrie drumul a fost dat in folosință. Până în 20 Decembrie vor fi finalizate pistele și trotuarele până la ieșirea din Timișoara”, a transmis Lațcău prin intermediul unei postări pe Facebook.

Vă reamintim că primarul Fritz a decis, la începutul lunii august, încredințarea acestei lucrări direct Societății Drumuri Municipale, iar în anumite perioade s-a lucrat și pe timpul nopții. Nu totul este, însă, perfect, printre problemele semnalate de șoferi fiind și faptul că între Timișoara și Moșnița mașinile nu au posibilitatea să întoarcă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.