Spectacol inedit de circ contemporan la Reșița și videoclip nou cu formația...

Spectacol inedit de circ contemporan la Reșița și videoclip nou cu formația Phaser

0
DISTRIBUIȚI
Trupa Phaser a lansat un nou videoclip

Formația Phaser a lansat un nou videoclip la piesa „Suflete pierdute”, melodie care face parte din albumul de debut al trupei, „Început de univers”, care a fost lansat în luna februarie a acestui an.

„Vremea melancolică de la București ne-a servit drept inspirație și ni s-a părut perfectă pentru a da viață unui clip one-shot care să reprezinte piesa. E simplu și e făcut de noi, dar cu emoție multăăă“, au transmis membrii formației timișorene.

Recent, muzicienii care alcătuiesc trupa au participat la un inedit spectacol de circ contemporan, susținut în cadrul unei colaborări internaționale de către artiști din România și Franța, care a avut loc la Reșița, în decorul asigurat de ruinele unui cămin de nefamiliști, care urmează să fie demolat în cadrul unui proiect de regenerare a zonei.


Spectacolul numit „Maidan-frumosul meu dezastru” a fost realizat de către Școala de Circ din Timișoara și trupa Phaser, care au colaborat pentru a crea un spectacol de lumină, muzică și elemente de acrobație.

Formația Phaser a luat naștere la Reșița și și-a luat numele după un… efect de chitară. Odată cu terminarea liceului, tinerii muzicieni s-au mutat la Timișoara, la facultate. După un start în care formația s-a concentrat pe compoziții proprii „mai spre blues“, încet – încet trupa a cotit-o spre cover-uri, la sugestia celor care i-au chemat să susțină primele recitaluri într-un bar din Timișoara. Primul videoclip oficial al formației, „Pour toi et moi”, a fost lansat la începutul anului 2013, iar în 2017, după ce au lansat câteva melodii care au prins tot mai mult la public, membrii formației Phaser au început o colaborare alături de labelul MediaPro Music. Trupa alcătuită din Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe) a lansat în luna octombrie a acestui an un îndemn în care își îndeamnă fanii să se vaccineze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.