Stagiune virtuală lansată de Teatrul Național din Timișoara

Stagiune virtuală lansată de Teatrul Național din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-452074341">

Pentru iubitorii de teatru care, din diverse motive, nu pot fi prezenți în sala de spectacol, Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD, o formulă pentru publicul virtual din orice colț al lumii.

Stagiunea CLOUD debutează duminică, 14 noiembrie 2021, de la ora 19,00, cu premiera spectacolului de teatru-dans „Vocile orașului – Central Park”, semnat de celebrul coregraf francez de origine maghiară Fren_Ak.

Prin intermediul dansului, spectacolul prilejuiește întâlnii între oameni, care, atenți la propriile lor limbaje, ar puta trece unii pe lângă alții fără să știe cum să comunice între ei: actori – oameni ai cuvintelor și oameni ai tăcerii – persoane cu deficiențe de auz.

Spectacolul este un proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, iar stagiunea CLOUD a teatrului național este găzduită pe platforma Stage ON. Biletele pentru transmisiunea în direct a acestui eveniment s-au pus în vânzare pe Stage ON,  la adresa https://www.stageon.ro/shop/. Mai multe informații despre spectacol pot fi aflate pe http://ro.tntimisoara.com/vocile-orasului-central-park/.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.