Timișoreanca Antonia Rădulescu a lansat o nouă melodie care va fi inclusă...

Timișoreanca Antonia Rădulescu a lansat o nouă melodie care va fi inclusă pe albumul ei de debut

1
DISTRIBUIȚI

Tânăra artistă Antonia Rădulescu a lansat o nouă piesă care poartă titlul de Love Catharsis, care va fi inclusă pe albumul de debut al timișorencei care a susținut un concert în deschiderea celor de la Monokrom în această vară, în cadrul stagiunii muzicale derulate de În Spatele Casei (Casa Tineretului).

“Love Catharsis” este o piesă pe care am scris-o acum ceva timp, stând la pian in camera mea. Exprimă multe dintre sentimentele apărute după o despărțire: tristețe, furie, ușurare si multe altele.


Toate aceste trăiri puse intr-un cântec, te pot ajuta să-ți canalizezi emoțiile și pot face ca totul să pară mai ușor. Sper ca lumea să îmi asculte piesa și să îi facă să se simtă mai bine și mai înțeleși“, spune tânăra artistă despre această melodie care va avea parte în curând și de un videoclip.

Antonia Rădulescu a apărut pe scena muzicală la o vârstă fragedă, descoperindu-și vocea participând la diverse evenimente, concursuri și festivaluri, și postand cover-uri pe Youtube. A experimentat diverse stiluri muzicale, a făcut o impresie foarte bună și a primit numeroase premii și aprecieri. Născută la 28 ianuarie 2005 in Timișoara, a început să ia cursuri de pian și tehnică vocală din copilărie, iar mai apoi a învățat să cânte la chitară și ukelele. La doar 12 ani, a compus și interpretat primele două piese la StundentFest 2017. Antonia Rădulescu, ca artist independent, a lansat în anul 2020, la 15 ani, primele ei trei piese „Nobody”, „5 Streets Away” și „Christmas Dream”, scrise și compuse de ea. În viitorul apropiat, Antonia are în plan lansarea albumului ei de debut. Antonia Rădulescu va susține un concert de Crăciun mâine 28 noiembrie, de la ora 19, în cadrul târgului de iarnă Winter in my town, care se desfășoară la Iulius Mall Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.