Ținute casual și mereu la modă în noul magazin Colin’s din Iulius...

Ținute casual și mereu la modă în noul magazin Colin’s din Iulius Town Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-480014370">

Pasionații de shopping sunt așteptați în Iulius Town cu o nouă experiență la cumpărături.

Recent, s-a inaugurat magazinul Colin’s, ce se adresează iubitorilor stilului vestimentar casual și urban street. Brandul propune articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei și bărbați, cu un aer cosmopolit și fresh, și te așteaptă să descoperi noile colecții în tonurile cromatice ale acestui sezon.

Noul magazin Colin’s, disponibil în Iulius Town, îi întâmpină pe timișoreni la parter, unde se desfășoară pe o suprafață de peste 400 mp. Brandul reunește în noua locație cei trei piloni ai mărcii: inovarea, confortul și calitatea. Inovarea pornește de la conceptul de amenajare ce are la bază o estetică modernă și continuă cu varietatea pieselor vestimentare.

Colecțiile se remarcă prin articole din denim îndrăznețe, iar propunerile sunt completate de item-uri sustenabile fabricate din bumbac reciclat, care includ pulovere chic, jachete călduroase, pantaloni confortabili, cămăși stylish și diverse alte produse fashion.

Materialele  și croiurile actuale oferă confortul de care ai nevoie pentru întreaga zi, iar calitatea produselor,  diversitatea generoasă de culori și detaliile sunt atuurile principale ale colecțiilor care sunt ușor de asociat cu orice stil personal.

Oferta mai include și o gamă de accesorii în trend, de la genți și portofele într-o varietate de modele, până la articole de sezon, care îți vor completa toate ținutele.

Colin`s a fost înființat în anul 1983, în Turcia, iar pentru că s-a făcut remarcat datorită calității denimului și varietății pe care o oferă, în prezent, numără peste 600 de magazine, în mai mult de 37 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.