Trei inspectori APIA, prinși în flagrant de procurorii DNA Timișoara. Câți bani...

Trei inspectori APIA, prinși în flagrant de procurorii DNA Timișoara. Câți bani au cerut unui fermier

3
DISTRIBUIȚI

Procurorii și polițiștii de la DNA Timișoara a prins astăzi în flagrant trei angajați APIA care au cerut șpagă unui fermier.


Investigația a pornit în momentul în care agricultorul a reclamat faptul că echipa de control i-a cerut bani pentru a nu trece în raport o serie de nereguli descoperite și a-i permite astfel să-și încaseze subvenția. Doi dintre cei trei angajați APIA erau de la centrul din Ineu, și unul de la centrul județean Arad.

O primă tranșă din bani, 1.500 de euro, s-au dat săptămâna trecută, iar astăzi fermierul a mai plătit o tranșă, tot de 1.500 de euro. Ultimul flagrant a fost organizat chiar lângă sediul APIA Arad. Cei trei inspectori au fost aduși pentru audieri la sediul DNA Timișoara.

3 COMENTARII

  1. Se știe de ani de zile ca peste JUMĂTATE din decontărilor subvenției încasate de cei aproape UN MILION de fermieri, se fac în FALS!! Adica far realizarea lucrărilor declarate în cerere. Se vede cu ochiul liber cîte pirloage sunt nelucrate în ROIar funcționarii își iau dreptul E UN JAF NAȚIONAL, asupra bugetelor ptr Agricultură de cind au început subvențiile, de la aderarea la UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.