Turcan cere demisia lui Cîțu și a echipei de negociere cu PSD:...

Turcan cere demisia lui Cîțu și a echipei de negociere cu PSD: Ești dispus să joci la poker până și banii de pensii, ca să dai bine pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

Raluca Turcan, vicepreședinte PNL, lansează un mesaj critic la adresa echipei de negociere cu PSD. „V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine. Echipa de negociere a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD.”, transmite Turcan.

Redăm itegral mesajul transmis de Raluca Turcan colegilor din conducerea PNL:

„Dragi colegi, Am decis să nu particip la această ședință întrucât votul mi-a fost deja deturnat o dată, și doresc să nu se mai întâmple lucrul acesta din nou. Doresc însă să cunoașteti părerea mea despre evenimentele în desfășurare. Consider că echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD. În primul rând s-a plecat la drum cu o minciună. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu mă refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu și al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Și doar în folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o fraudă asupra votului colegilor.

Din tot ce am citit în presă, nu am văzut nicio idee politică, de viziune, de la negociatorii partidului pe care să o vedem transpusă in avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat în fiecare zi teme, la care voi reacționați.

Este puțin spus că s-a negociat în genunchi.

Mandatul lui Florin Câțu nu a fost decât un șir de minciuni, greșeli și jocuri personale.

Aș spune că e de domeniul patologicului.

Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez.

NIMIC din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni.

Și nu numai de minciuni dar și de lipsă de responsabilitate!

Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii.


De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook.

Cu toții i-am reproșat lui Orban că nu a negociat în interesul partidului. Dacă el nu a făcut-o, voi în interesul cui ați făcut-o? Cu siguranță nu al PNL!

Când am fost convinsă că negocierea lui Ludovic cu USR e proastă, m-am ridicat de la masă. La fel și Rareș, și Robert, și ceilalți mi-ați dat dreptate. Cum arată negocierea făcută de voi, comparativ cu negocierea lui Orban?

Eu atunci m-am ridicat și am plecat. Voi ce ați făcut acum? V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine.

Vă cer să ieșiti voi acum public, să spuneți că ați negociat mai bine ca Orban!

În aceste negocieri, președintele partidului a negociat doar pentru el. Atât. Nimic altceva!!! Motivele? O să le aflăm, cu siguranță! Dar cu un preț prea mare plătit de partid.

Nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniștri. Niciunul. Ați ignorat până și cel mai important criteriu, cel referitor la rezultatele în alegeri (pe care PSD-ul, spre deosebire de voi, nu l-a ignorat).

Și-atunci, vă mirați că PNL se confruntă cu un asemenea val de critici, câtă vreme voi acționați în afara unei legitimități politice firești?

Închei spunând, momentul acesta este o rușine pentru PNL și cred că Președintele PNL ar trebui să-și depună demisia, împreună cu echipa de negociere!

VOTUL MEU ESTE ÎMPOTRIVĂ!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.