Turneu caritabil juvenil în sprijinul lui Matei Hromei. Şase cluburi din vestul...

Turneu caritabil juvenil în sprijinul lui Matei Hromei. Şase cluburi din vestul ţării implicate

0
DISTRIBUIȚI

Fotbalul poate avea un rol important în comunitate. Dacă în urmă cu aproape un an mai mulţi fotbalişti din ţară şi-au pus la bătaie, în licitaţii, tricourile pentru a veni în sprijinul lui Matei, băiatul fostului fotbalist Mihai Hromei, care suferă de o afecţiune gravă. Weekend-ul acesta micuţul e sprijinit printr-un turneu juvenil la care şi-au anunţat participarea mai multe echipe din Timişoara, precum şi o grupare din Arad.

Politehnica Timişoara, alături de mai multe echipe din zonă, vrea să organizeze constant turnee de fotbal al căror scop să fie ajutorarea financiară și morală a copiilor, tinerilor și adulților deopotrivă, cu dizabilități fizice sau psihice.

Prima astfel de acţiune se va derula duminică, 7 noiembrie, cu participarea altor şase cluburi: Alb Viola, CFR Timişoara, Timstar, FC Auto şi Viitorul Arad.


Turneul cuprinde echipe de la U7 la U10 de la aceste cluburi, care se vor duela pe arena „Auto”, din cartierul timişorean Freidorf. Programul competiţiei poate fi vizualizat AICI.

Cazul lui Matei

Micul Matei este un băiețel plin de energie, cu un zâmbet molipsitor și un adevărat luptător deoarece încă de la naștere ține piept încercărilor vieții. El s-a născut prematur cu o condiție rară numită Lisencefalie care implică grave probleme neurologice și motorii. Ședințe de kinetoterapie indispensabile, perioade îndelungate petrecute în centre de recuperare, dispozitive medicale… Părinţii micuţului au format o asociaţie specială pentru a-l ajuta: https://www.facebook.com/IMPREUNAPENTRUMATEI

Cei care vor să-i vină in sprijin o pot face prin donaţii:

Beneficiar: Mihaita Hromei
IBAN: RO71INGB0000999903860233
Banca: ING
Contact: 0767 578 386 sau monicahluscu@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.