Un bărbat a murit după ce apartamentul în care locuia a fost...

Un bărbat a murit după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1560086147">

Polițiști de la Poliția Orașului Anina au fost sesizați aseară, prin apel 112, despre faptul că a izbucnit un incendiu la un bloc de locuințe din localitate.

În urma deplasării la fața locului, s-a stabilit că incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul imobilului, în care se afla un locatar în vârstă de 61 de ani, care a fost evacuat și preluat de către echipajul Serviciului de Ambulanță.

La fața locului au intervenit pompierii militari și angajați ai SVSU Anina, care au procedat la lichidarea incendiului.

Bărbatul de 61 de ani a fost transportat la Centrul de Permanență Anina, iar ulterior a fost declarat decesul acestuia, cel mai probabil din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Din incendiu nu au rezultat alte persoane rănite, majoritatea locatarilor au ieșit din imobil până la sosirea forțelor de intervenție, iar o parte au fost evacuați de pompieri, cu sprijinul polițiștilor.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.