Un bărbat a rămas fără portofel după ce un hoț l-a atacat...

Un bărbat a rămas fără portofel după ce un hoț l-a atacat și i-a tăiat haina

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Caransebeș și-a arătat „îndemânarea” în a fura, noaptea trecută. Puțin după ora 23:00, acesta a atacat un bărbat în sala de așteptare a Gării de Nord din Reșița și, în timpul încăierării, i-a tăiat buzunarul în care avea portofelul, după care s-a făcut nevăzut.

„Imediat, la fața locului s-a deplasat echipajul mixt de intervenție care, din verificările efectuate, a stabilit că în timp ce bărbatul de 38 de ani se afla în sala de așteptare din incinta Gării Reșița Nord, ar fi fost abordat de o persoană necunoscută care prin violență și folosind un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi tăiat buzunarul gecii, sustrăgându-i portofelul, apoi ar fi dispărut într-o direcție necunoscută.


În scurt timp, a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din Caransebeș, asupra căruia a fost găsit cuțitul, care ar fi fost folosit la comiterea faptei. Bărbatul a fost preluat de către polițiști de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi, pentru cercetări și luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.