Un tânăr a tras cu pistolul din mașină ca să-și testeze noua...

Un tânăr a tras cu pistolul din mașină ca să-și testeze noua achiziție

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 23 de ani a tras cu pistolul din mașină între satele Răduleşti, Bujoru şi Lăpuşnic, din comuna Dobra, județul Hunedoara. Acesta le-a spus polițiștilor că și-a dorit să testeze arma pe care o achiziționase recent.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ilia au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că pasagerul unei mașini a tras mai multe focuri cu un pistol.

Oamenii legii au identificat în trafic, pe DN 68A, pe raza localității Dobra, mașina din care au fost trase focurile de armă.

După oprirea mașinii, șoferul, un tânăr de 21 de ani, şi pasagerul în vârstă de 23 de ani, ambii din comuna Dobra, au fost duşi la audieri, după ce în autoturism, la picioarele pasagerului din dreapta, a fost găsit un pistol neletal din categoria celor supuse autorizării.


În mașină, în urma controlului, au fost găsite 96 de cartușe şi 19 cuțite de vânătoare.

Polițiștii fac în acest caz cercetări pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, arma și muniția fiind ridicate în vederea expertizării şi a stabilirii provenienţei.

Din primele cercetări, se pare că pasagerul ar fi cumpărat recent arma, fără însă a deţine documente de provenienţă ori autorizare, şi ar fi dorit să o „testeze”, executând mai multe focuri de armă între satele Răduleşti, Bujoru şi Lăpuşnic, din comuna Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.