Zilele școlii muzicale timișorene se desfășoară în acest an online

Zilele școlii muzicale timișorene se desfășoară în acest an online

0
DISTRIBUIȚI

Liceul de Artă „Ion Vidu”  împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, organizează ediția a XIX-a a  evenimentul cultural-educațional „Zilele școlii muzicale timișorene”, de această dată on-line. Evenimentul își propune să evidențieze calitatea educațională prin artă și bogăția făurită de sufletele și arta elevilor instruiți cu măiestrie de profesorii lor. Festivalul este coordonat de prof.dr. Daniel Zah, directorul Liceului de Artă „Ion Vidu” și prof.


Patricia Vlad, director adjunct

„Nu este un fapt izolat ca educația unui tânăr să fie măsurată și în coordonate artistice, de aceea este statornicit că la Timișoara există o școală de artă, o instituție care dă comunității tineri capabili de a iubi, de a se exprima și experimenta, de a se bucura și a bucura pe alții prin arta lor.

În data de 11 noiembrie , ora 18, pe platforma Zoom, are loc conferința: „Direcții noi în învățământul artistic, în contextual pandemiei covid-19. Vor conferenția: prof. Marin Popescu – Inspector Școlar General, I.S.J. Timiș, prof.univ.dr. Veronica Demenescu de la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, conf.univ.dr. Cristian Andriș de la Facultatea de muzică și teatru, Universitatea de Vest din Timișoara și prof.dr. Dan Băcilă, inspector școlar-Arte, I.S.J. Timiș.

Al doilea eveniment din 12 noiembrie, ora 18, pe pagina de facebook și youtube a instituției de învățământ, are loc concertul vocal instrumental, susținut de elevii Liceului de Artă „Ion Vidu”.

Ultimul eveniment din cadrul Festivalului „Zilele școlii muzicale timișorene” este simpozionul: „Cunoaștere și sensibilizare prin artă”. Lucrările scrise vor fi susținute în 16 noiembrie,  ora 18, pe platforma zoom“, spun organizatorii acestui eveniment. Mai multe informații și date de access la acest eveniment pot fi obținute aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.