Ziua raziilor în Timiș – sute de amenzi, dosare penale pentru șoferi...

Ziua raziilor în Timiș – sute de amenzi, dosare penale pentru șoferi drogați și beți

0
DISTRIBUIȚI

 

Ziua de ieri a fost una a raziilor pentru forțele de ordine în Timiș, care au acționat, în paralel, în Timișoara și Deta.

În cadrul acțiunii din Timișoara au fost legitimate 177 de persoane, verificate 122 de societăți comerciale, controlate 29 de autovehicule și 4 mijloace de transport în comun.

Polițiștii au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.246 de lei, dintre care 19 sancţiuni, conform Legii 61/1991, în valoare de 6000 de lei şi 11 sancțiuni au fost aplicate la O.U.G.


195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier, în valoare de 5706 lei.

Două permise de conducere au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce. De asemenea, 40 de sancţiuni, în valoare de 18.500 de lei, au fost aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru nepurtarea măştii de protecţie.

La Deta, agenții Serviciului Poliției Rutiere au efectuat o razie cu efective mărite. În cadrul acțiunii au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16.250 de lei, fiind reținute 7 permise de conducere. Totodată, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au constatat patru infracțiuni la regimul circulației rutiere, una pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, una pentru conducerea pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive și două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.