115 copii din 69 de familii au primit trei tone de alimente...

115 copii din 69 de familii au primit trei tone de alimente prin intermediul Caravanei Lions Timișoara Bastion FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-887830919">

Caravana de Crăciun a Clubului Lions Timișoara Bastion este de șapte ani un adevărat cadou şi unul dintre puţinele momente de zâmbete şi bucurii pentru mai mulți copii defavorizați din județul Timiș.

În acest an, leii au făcut un nou tur de forță, parcurgând 561 de km pentru a aduce bucurie în sufletele a 115 copii din 69 de familii fără posibilități materiale. Fiecare dintre acești micuți a primit cutii pline de cadouri: rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă, fructe, sucuri, jucării și multe dulciuri.

În plus, pentru fiecare familie au fost pregătite pachete conținând alimente și produse de primă necesitate, ambalate cu grijjă în cutii cadou.

Respectând condițiile impuse de pandemie, leii au livrat cadouri copiilor, dar și peste trei tone de alimente în Bazoșu Nou, Cadar, Cenad, Denta, Diniaș, Dudeștii Noi, Fibiș, Ictar-Budinți, Jebel, Jimbolia, Liebling, Pădureni, Peciu Nou, Recaș, Saravale, Sânnicolau Mare, Timișoara și Voiteg. În Timișoara livrarea s-a făcut cu sprijinul Tazz România.

Caravana este organizată în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, iar toți copiii și familiile acestora sunt sub atenta supraveghere a acestei instituții. Mulți dintre acești copii abandonează școala pentru că nu au rechizite și haine adecvate sezonului rece. Unul dintre obiectivele caravanei este de a preîntampina abandonul școlar din aceste cauze.

„Fericit! Așa mă simt alături de colegii mei, pentru că reușim pentru al șaptelea an la rând să realizăm Caravana de Crăciun Lions Bastion. Am trecut peste provocările cauzate de pandemie și am refăcut Caravana clasică, spartă în bucățele anul trecut din motive de pandemie. Este înduioșător să vezi cum printr-un simplu gest de bunătate și niște simple cadouri, poți aduce căldură în suflete și lumină pe chipurile unor micuți nevinovați de situația lor actuală. Unii dintre ei par să fii uitat să se bucure. Este crunt!

Țin să le mulțumesc companiilor Tazz și PwC care ne-au sprijinit în acest an, angajaților unei mari companii din automotive care au fost spiridușii Moșului pregătind cadourile pentru copii, colegilor Lions dar și cunoscuților și necunoscuților care au contribuit prin donații la acest proiect. Mulțumiri speciale merg către angajații de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care an de an, ne sprijină și ne însoțesc în Caravană! Ne dorim să continuăm să oferim burse acelor copii pe care i-am identificat cu rezultate bune la școală. Toți putem ajuta. Cel mai simplu mod de a contribui este printr-o donație în bani pe site-ul nostru la adresa https://lionsbastion.ro/donatie.html“, a declarat Arthur Csertus președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.