17 kilograme de articole pirotehnice confiscate de polițiștii bănățeni

17 kilograme de articole pirotehnice confiscate de polițiștii bănățeni

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au continuat ieri activitățile desfășurate pentru prevenirea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale privind deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice, în urma neregulilor constatate fiind ridicate 17 kilograme de articole pirotehnice deținute fără drept.

„Articolele pirotehnice, din categoriile F2 și F3, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, de la trei persoane din localitățile Moldova Nouă, Copăcele și Domașnea, care nu erau autorizate să desfășoare operațiuni cu astfel de articole.


În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și continuă cercetările. Actiunile sunt continuate și în perioada următoare, scopul polițiștilor fiind acela de a preveni evenimentele nedorite și victimizarea populației pe fondul folosirii necorespunzătoare a materialelor pirotehnice și a nerespectării prevederilor legale pe această linie”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.