19 indieni și o călăuză, prinși pe marginea drumului de polițiștii de...

19 indieni și o călăuză, prinși pe marginea drumului de polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră de la sectorul Cruceni au reușit, ieri, capturarea unui nou grup de migranți. În jurul orei 15.00, au observat, pe marginea drumului care face legătura între localitățile Iohanisfeld și Otelec, un autoturism care staţiona şi în care se urcau mai mulţi bărbați.


Agenții au blocat mașina în care erau deja patru persoane, alte 15 alteptând să se îmbarce.

În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre 19 cetățeni indieni, cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani. care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde. Șoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 32 ani, domiciliat în judeţul Caraş-Severin a declarat că intenţiona să îi ajute să ajungă în Timişoara.

Poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii străini și pentru trafic de migranţi pentru șoferul autoturismului, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.