20 de afgani, găsiți ascunși în TIR-uri la granița cu Ungaria FOTO

20 de afgani, găsiți ascunși în TIR-uri la granița cu Ungaria FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-296266715">

20 de migranți din Afganistan au fost găsiți de polițiștii de fontieră ascunși în TIR-uri încercând să treacă ilegal granița în Ungaria.

Polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, au controlat marți un TIR condus de un bulgar, care transporta ulei de motor.

În compartimentul pentru marfă au fost descoperiţi, ascunşi, zece cetăţeni străini. În urma verificărilor s-a stabilit că aceștia sunt cetăţeni din Afganistan, toţi bărbaţi, majoritatea fiind solicitanţi de azil în ţara noastră.

Tot marți, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, polițiștii au găsit, ascunși într-un TIR condus de un român ce transporta anvelope în Portugalia, alți zece cetățeni străini.

Și aceștia erau din Afganistan și erau solicitanți de azil în țara noastră.

În ambele cazuri, poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Vă reamintim că în ultima săptămână DIICOT a destructurat o rețea de polițiști de frontieră implicați în traficul de migranți, exact fenomenul pe care ar trebui să îl combată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.