Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara, un bărbat a murit, un...

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara, un bărbat a murit, un altul a fost rănit

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident de circulație în această după-amiază pe DN 59, la ieșirea din Timișoara spre Șag. În urma accidentului în care au fost implicate trei mașini, un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit, iar unul de 22 de ani a fost rănit.

„Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au fost sesizați să intervină la un accident petrecut pe DN 59 – Calea Șagului, în care au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane.


În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un alt bărbat, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula paralel cu acesta. Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani și rănirea conducătorului auto de 22 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”. Traficul a fost temporar blocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.