Accident în lanț pe o șosea din Banat, două persoane au fost...

Accident în lanț pe o șosea din Banat, două persoane au fost rănite. Mașină a pompierilor venită la intervenție, avariată într-un alt accident FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în această după-amiază pe DN 68, șoseaua care leagă Caransebeșul de Hațeg, la intrarea în localitatea cărășeană Iaz. Trei autoturisme au fost implicate în accident, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre victime fiind transportată la spital.

Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit la eveniment cu o ambulanță SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru stins incendii.


De asemenea, pentru asistență medicală de specialitate au fost alertate două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

„Pe timpul intervenției, autospeciala pentru stins incendii, aflată în dispozitivul de intervenție, a fost avariată ca urmare a unui eveniment rutier produs de un aparținător al uneia dintre persoanele implicate în accidentul inițial. În urma acestei situații, nimeni nu a fost rănit”, a transmis ISU Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.