AfiOM, proiectul din Timișoara pentru ca tinerii și adolescenții să se dezvolte...

AfiOM, proiectul din Timișoara pentru ca tinerii și adolescenții să se dezvolte în siguranță. Cum poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

AfiOM – Multiplex Filantropic Timișoara este poate cel mai ambițios proiect social care se adresează tinerilor timișoreni. Aceștia vor fi implicați în activități de dezvoltare personală, educative, culturale, sociale, recreative și sportive.

Misiunea AfiOM este de a inspira speranță și a contribui la bunăstarea și dezvoltarea personală a tinerilor, asigurându-le locul și mijloacele necesare, cu scopul de a consolida comunitatea timișoreană.

Clădirea Multiplexului AfiOM Timișoara va avea trei niveluri. Pe un nivel va fi un centru de tineret pentru educarea morală a tinerilor, păstrarea tradiției românești și implicarea lor în proiecte sociale. Multiplexul va conține și o sală de sport și conferințe cu teren de handbal, baschet, volei, fotbal de sală și altele.

Un alt nivel va fi dedicat Căminului pentru mămici tinere, acolo unde vor fi ajutate acele fete adolescente care rămân însărcinate și nu au suportul familiei pentru a aduce pe lume copilul și a-l crește. Scopul este de a evita avortul și a învăța mămicile să crească copilul oferindu-le sprijin specializat și susținere. În plus, prin implicarea companiilor dornice să ajute, acestea vor găsi un loc de muncă.

La parterul clădirii Multiplexului AfiOM Timișoara va fi o grădinița deschisă tuturor, dar care va include și un număr de locuri sociale.

În vecinătatea clădirii se va construi Paraclisul Ortodox „Sfinții Români” aparținând Mitropoliei Banatului.

AfiOM este un proiect bazat pe sprijinul întregii comunități a orașului și pe încrederea acordată de către Primăria Municipiului Timișoara.


Construcția AfiOM va demara în toamna anului 2022.

Implicarea e importantă. Puteți să ajutați prin: donații în contul RO77 INGB 0000 9999 1000 9537 – Fundația Filantropia sau activități de voluntariat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.