Ample controale în mai multe localități din Timiș. Ce au verificat poliștii

Ample controale în mai multe localități din Timiș. Ce au verificat poliștii

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, între orele 14:00 și 22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș împreună cu Poliția orașului Deta, Poliția orașului Gătaia, Poliția orașului Ciacova, Secția 8 Poliție Rurală Deta și Secția 9 Poliție Rurală Jebel au oprit aproape 300 de autovehicule în vederea combaterii conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor pshioactive, precum și depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză.

Au fost controlate 281 de autovehicule, au fost legitimate 311 persoane și aplicate 92 de amenzi în valoare totală de 33.540 de lei, pentru neregulile constatate la regimul circulației.

În doar câteva ore, polițiștii au constat zece infracțiuni, fiind întocmite dosare penale dupa cum urmează: două pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat; două pentru punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare; trei pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului; unul pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și două pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării zece permise de conducere, dintre care șapte pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și trei pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost retrase șapte certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 31 de a fost depistat în satul Duboz, în timp ce conducea un autovehicul sub influența substanțelor psihotrope (THC-5).


I-a fost întocmit dosar penal.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost depistat în satul Partoș, în timp ce conducea un autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.