Ancheta DIICOT la Poliția de Frontieră Timiș continuă. Unde au descins cei...

Ancheta DIICOT la Poliția de Frontieră Timiș continuă. Unde au descins cei de la DGA

0
DISTRIBUIȚI

 

Ancheta DIICOT care vizează activitatea grupării din cadrul ITPF Timișoara care asigura protecția grupărilor de traficanți de migranți a continuat, în această dimineață, cu un nou episod.

Vă reamintim că, joi, au fost ridicați mai mulți polițiști de frontieră în frunte cu comisarul șef Dan Chioreanu, șef Birou Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere în cadrul STPF Timiș, și traficanți de persoane.


Chioreanu a fost acuzat că a primit. constant, jumătate din banii realizați de o grupare de traficanți de persoane, în timp ce agentul Patricia Chișiu, care lucra la Compartimentul Sprijin Operativ din cadrul STPF Timiș, a fost acuzată de faptul că a primit bani pentru a asigura protecția unei alte grupări.

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție au descins, în această dimineață, la locuința unui alt polițist de frontieră, care lucrează la Compartimentul Sprijin Operativ, denumirea structurii de ”mascați” a Poliției de Frontieră. La această oră, în prezența agentului Ovidiu Iuonoiu, anchetatorii percheziționează casa părinților, unde acesta locuiește. Acesta este suspectat, de asemenea, de sprijin acordat grupărilor de traficanți de persoane care acționează în vestul României. Vom reveni cu amănunte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.